BOSCH_SERBIANLATIN_RGB

Ugradbeni aparati, mašine za suđe, frižideri i zamrzivači

Kupnjom aparata iz prodajne kampanje, koja uključuje sljedeće kategorije Boschevih aparata: ugradbene pećnice i ugradbene mikrovalne peći, ugradbene grijaće ladice, kuhinjske nape, ploče za kuhanje, potpuno automatizovani  aparat za kafu, ugradbene mašine za suđe, samostojeće mašine za suđe, ugradbeni frižideri i zamrzivači, samostojeći frižideri i zamrzivači u periodu od 1. aprila 2023. do 31. augusta 2023. (datum računa) i registracijom aparata, kao i ispisom certifikata na www.bosch-promocije.ba u roku od 30 dana nakon dana kupnje aparata, korisnik dobija besplatnu promotivnu 3-godišnju produženu garanciju.


  Lični podaci
  *Obavezni podaci


  Informacije o proizvodu

  , slažem se da BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje koristi moje lične podatke i dodatne informacije (npr. informacije o proizvodu, informacije o kupnji, istoriju popravaka) koje sam naveo/la u ovom formularu i putem drugih kanala da me kontaktira putem e-maila, mobilnog ili fiksnog telefona, servisa za slanje poruka (npr. WhatsApp, Facebook Messenger itd.) i pošte u sljedeće svrhe:

  1. Slanje prilagođene i personalizovane komunikacije o proizvodima, uslugama i događajima putem e-maila i pošte;
  2. Slanje pozivnica za učestvovanje u ocjenjivanjima proizvoda, anketama kupaca o mojoj upotrebi proizvoda koje sam registrovao, mojem općem iskustvu sa BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje i anketama o zadovoljstvu potrošača;
  3. Pozivanje na učestvovanje u nagradnim fondovima, povratima novca i drugim podsticajima.
  Mogu povući svoju saglasnost na gore navedenu saglasnost u bilo koje vrijeme s budućim učinkom tako što ću vas kontaktirati putem e-maila: informacije.internet@bshg.com.

  U slučaju, da certifikat ne dobijete na mail u roku od 48 sati, pošaljite nam sve potrebne podatke(ime, prezime, adresa, model, FD, Z-Nr, datum kupnje) na email adresu informacije.internet@bshg.com. Ne zaboravite pogledati u SPAM/JUNK i ostale foldere.

  Uslovi promocije

  Uslovi promocije produžene garancije možete nači OVDJE, OVDJE ili OVDJE

  Podaci o proizvodu

  Ovjde možete nači informacije o proizvodu koje trebate ukucati u formu

  Slanje registracije

  Pošto moramo generirati certifikat sa vašim podacima, molimo, da pritisnete gumb “SLANJE” samo jedan put i sačekate na potvrdu!